WOONHUIZEN BEVEILIGING:

Inbraken verplaatsen zich de laatste jaren van goed beveiligde bedrijfspanden naar woonhuizen. Een inbraak in een woonhuis veroorzaakt enerzijds materiële schade maar laat vooral een erg onprettig gevoel achter. Daarom is het verstandig om maatregelen te treffen die de kans op een succesvolle woninginbraak verkleinen of de gevolgen van een brand minimaliseren.

Wat doet Room Secure aan huisbeveiliging?

  • Camera beveiliging met live zicht via mobiele telefoon;
  • Alarmsystemen met schildetectie en buiten detectie;
  • Kerntrek bestendige sloten;
  • Deur intercom met ingebouwde camera;

CProtect huisbeveiliging werkt hoofdzakelijk Oost & West Vlaanderen. Door onze partners hebben wij een landelijke dekking. Onze inbraakbeveiliging is een combinatie van elektronische en bouwkundige maatregelen. Inbraakbeveiliging begint met goed hang- en sluitwerk. Hiermee brengt u vertraging aan. Een alarmsysteem waarschuwt u, uw buren en eventueel de meldkamer van Cprotect.

Voor een beveiligingscheck of (indien u) meer informatie (wenst) kunt u contact met ons opnemen via 0473/ 63 00 40

VRAGEN? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND:

[contact-form to=”info@cprotect.be” subject=”Aanvraag informatie winkelbeveiligin”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Reactie” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]