BEVEILIGING MAGAZIJNEN:

Magazijnen zijn vaak het doelwit van inbraken. Alleen al in 2018 waren er meer dan 1476 gevallen van diefstallen in magazijnen waar de schade door diefstal zowel in goederen als in materiële schade vaak in de tientallen duizenden duizenden euro’s vallen en waar een groot repetitief karakter voorkomt bij bedrijven die over onvoldoende bewaking & bescherming beschikken.

Ook is er een veiligheidsaspect aan de orde op deze terreinen daar de activiteiten vaak van risicovolle aard zijn waar camerabewaking vaak een doorslaggevende factor kan zijn bij betwistingen met verzekeringen.

De gemoedsrust om het kapitaal te beschermen waarvoor zo hard gewerkt is, is zeker niet te onderschatten indien uw terreinen voldoende beschermd zijn. Hier is het steeds belangrijk over kwalitatieve camerabewaking te beschikken welke vanaf elke locatie bekeken kan worden.

Heeft u interesse in onze integrale integriteit- en veiligheidsaudit of een van beide onderwerpen?; wij komen graag vrijblijvend bij u langs.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0473/ 63 00 40 voor het maken van een afspraak

VRAGEN? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND:

[contact-form to=”info@cprotect.be” subject=”Aanvraag informatie onderwijsinstellingen”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Reactie” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]